Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről.
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További tájékoztatásért kattintson ide.

Komplex megoldásokat biztosítunk partnereinknek


TERVEZÉS

ÉPÜLETGÉPÉSZETI KIVITELEZÉS

GYÁRTÁS

Tevékenységi körünk egyik területe lakó,- köz- és ipari épületek, létesítmények épületgépészeti tervezésének teljes skáláját felöleli a vízellátás, csatornázás, gázellátás, központi fűtés, hűtés, szellőzés és klímatechnika valamint a vízzel oltó központi tűzoltó (sprinkler) berendezések, tűzjelző rendszerek és speciális területként a csarnokfűtések terén.

Cégünk megalakulásától az egyik legdinamikusabban fejlődő üzletágunk az épületgépészeti kivitelezés. Érdekeltek vagyunk új beruházásokban, rekonstrukciókban, energetikai korszerűsítésekben, üzemeltetésben, karbantartásban. A korszerű technológiák és eszközök gyakorlott alkalmazásával, kivitelezőink folyamatos fejlesztésével biztosítjuk a jól működő épületgépészeti rendszerek megszületését. 

Minőségi, hatékonyan működő és könnyen szerelhető termékeinket a kivitelezésben szerzett gyakorlati tapasztalatok felhasználásával fejlesztettük. A légtechnikai idomok, fémszerkezetek, saválló kéménybélés csövek és idomok, a szigetelt kettősfalú fémkémények valamint a melegvizes sugárzóernyők gyártását folyamatos gyártóeszköz és gyártási folyamat fejlesztés megvalósulásával biztosítjuk.

» tovább

» tovább

» tovább

 

 

 


 


PÁLYÁZATOK
 
 
ÚJDONSÁGAINK
 
Módosítva: 2014.07.16
Új termékünk bevezetése az épületgépészet piacára
Idén a sugárzófűtések területén újdonsággal szolgálunk partnereinknek.
» tovább

 
KAPCSOLAT
 
  Az Ön neve:  
   
  E-mail címe:  
   
  Üzenete:  
   
 
Megismertem és elfogadom az
Adatvédelmi Tájékoztatót

 
   
 
PARTNEREINK
 


 
     
ENERGO-TREND Kft. | 3527 Miskolc, Vágóhíd u. 14.; Tel.:46/505-644, Fax:46/ 382-785