Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről.
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További tájékoztatásért kattintson ide.

Cégünkről

MEGOLDÁS AZ ÉPÜLETGÉPÉSZETBEN

Az ENERGO-TREND KFT. 2003-tól az épületgépészet területén  tervezési és kivitelezési feladatok felvállalásával kezdte meg tevékenységét.

A kezdeti évek vállalási körét a korábbi időszak szakmai tapasztalatainak kiértékelésével kiegészítve az ipari beruházások irányába bővítettük. Kivitelezéseinkben megerősödő területek a technológia csőszerelés és az ipari csarnokok teljes körű gépészeti rendszereinek energiahatékony létrehozása, kiemelten a sugárzófűtések alkalmazása és a tűzvédelmi berendezések (sprinkler és tűzjelző rendszerek) telepítése.

A piaci igényekre reagálva 2007-ben nagyarányú fejlesztést hajtottunk végre, aminek keretén belül beindítottuk a légtechnikai idomok, rozsdamentes elemek, fém füstgázelvezetők, kémények és a melegvizes sugárzóernyők gyártását.  A gyártás mellett önálló üzletágként kialakítottuk a kereskedelmi tevékenységünket és több rangos gyártó kizárólagos márkaképviseletét látjuk el.

Célunk a belső komfort tökéletesítése a legkorszerűbb technológiák és eszközök gyakorlott alkalmazásával, hogy korrekt műszaki megoldások és jól működő, gazdaságos, környezettudatos épületgépészeti rendszerek szülessenek. Ennek érdekében mérnökeink a tervezéstől kezdődően együttműködnek a beruházókkal a kivitelezésben és beszerzések lebonyolításában is, minden részterületen innovatív szemléletet alkalmazva. Hozzáadott értéket képviselő megoldásokat nyújtunk partnereinknek, aminek három fő pillére a cégen belül működő tervezés-kivitelezés, gyártás és kereskedelem.

Érdelkeltek vagyunk új beruházásokban, rekonstrukciókban és számos gazdasági szektorban kivitelezőként vagy beszerzési forrásként, gyártóként. Vállaljuk épületgépészeti rendszerek és berendezések üzemeltetését, karbantartását, eseti javítási munkáit és az ehhez kapcsolódó műszaki ügyleti tevékenységet.

Meggyőződésünk, hogy a szakmai szempontok előtérbe helyezésével lehet maradandó értéket teremteni. Cégünk jövőjét a megrendelők érdekeinek kiemelt figyelembevételében, a kvalifikált munkaerő foglalkoztatásában, a minőségi kivitelezésben és a korrekt partneri kapcsolatokban látjuk.

Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink és referenciáink megfelelnek az Ön szakmai igényeinek.

Üdvözlettel,                                                              

Kubis Péter                           

épületgépész mérnök                

cégvezető                           


PÁLYÁZATOK
 
 
ÚJDONSÁGAINK
 
Módosítva: 2014.07.16
Új termékünk bevezetése az épületgépészet piacára
Idén a sugárzófűtések területén újdonsággal szolgálunk partnereinknek.
» tovább

 
KAPCSOLAT
 
  Az Ön neve:  
   
  E-mail címe:  
   
  Üzenete:  
   
 
Megismertem és elfogadom az
Adatvédelmi Tájékoztatót

 
   
 
PARTNEREINK
 


 
     
ENERGO-TREND Kft. | 3527 Miskolc, Vágóhíd u. 14.; Tel.:46/505-644, Fax:46/ 382-785